MammaTillTheo

Alla inlägg under maj 2012

Av Linda Bäckman - 9 maj 2012 12:29



Lämna även kommentar här eller på facebook om ni kommer på något. Samma sak om det är något ni tycker att jag inte borde skriva om eller göra på ett annat sätt.


 

Av Linda Bäckman - 9 maj 2012 11:56

       

Av Linda Bäckman - 9 maj 2012 11:44

Idag skulle egentligen Malin och Savanna komma så skulle vi ta promenad och gå och köpa glass men så vart det inte. Lilla Savannah är sjuk, stackarn!


Men vädret är ju inte det bästa heller så det gör ju inget att det blir en innedag.


-


Hade hoppas på att tvättstugan skulle vara ledig men inte de. Så fick bli i morgon 12-18 istället.Annars hade det passat väldigt bra när det regnar för fullt.



-


Blir väl lite slöande i soffan idag, nu när jag kan kolla på film genom datorn till tvn, Äntligen kan jag kolla på Grey´s anatomy =)


 


Av Linda Bäckman - 9 maj 2012 11:41

 

Theos snygga stilar när han ligger ner =P


             

Av Linda Bäckman - 9 maj 2012 11:27

Pojkarna sover både Theo och lillebor Emil och jag passar på att blogga lite.

Ska även försöka hinna med ett körtest tänkte jag nu när jag börjatkomma igång igen. Känns jävligt skönt med tanke på att jag tappade mycket förut men nu börjar jag få tillbaka det igen.


Mamma, pappa och Thimmy har ju tagit Theo några gånger så jag haft möjlighet. Var dit både på måndagen och tisdagen och jag närmar mej mer och mer godkänt.


Igår vart det även bio med Veroninca =) Vi var och såg Titanic 3D. Älskar verkligen Titanic. Men höll på sakna ihjäl mej, det var det näst längta jag varit borta från Theo. Längsta var när jag och Emil var på angeltävling, då var jag borta i ca 6 timmar.


Så ett stort tack till Thimmy som ville vara med Theo bus som jag fick iväg och roa mej en stund =)


Men jävlar vilken lekstuga det var där, aldrig varit på bio med sånt liv och mycket prat. Säger bara tur att ljudet var så pass högt annars hade man inte hört nåot.


 


Av Linda Bäckman - 9 maj 2012 11:16

Nu har jag fått låna lillebrors dator till han får lägenheten sin =)


Längtrar tills jag kan köpa en egen ny, ska bli så skönt med en bärbar. Fast igår under tiden jag la över alla bilder, nån serie och nån liten film så börja datan bli normal igen men till och från blir den så där knäpp och den har aldirg någonsin varit så extrem som den varit dom seaste dagarna så är nog dags för en ny.


 

Av Linda Bäckman - 8 maj 2012 11:27

Theo sover så jag passar på att flytta över alla bilder på datorn till hårdisken så jag inet behöver oroa mej över att allt försvinner. Tänk vad hemskt om alla bilder på Theo skulle försvinna, som tur var har man ju lagt ut lite i bloggen och på facebook som det skulle hända men ändå. Jag är ju itne allt för duktig att lägga ut bilder, ft senaste tiden har jag faktiskt blivit mycket bättre. 

Fast då har jag mest lagt ut bilder istället för att skriva något. Har inte alls haft blogglust senaste tiden, gjort inlägg bara för att göra liksom. Men det lär väl komma tillbaka snart. Eller har väl redan börjat göra men då vågar jag ju inte sitta här istället. 


Men så fort jag får tillbaka pengarna på skatten då blir det en ny dator kan jag lova =) Fan va härligt det ska bli. Då blir det en bärbar så jag kan frakta med den vart jag än ska.



 

Av Linda Bäckman - 8 maj 2012 11:20

Som ni märkt så har jag en bloggpause. Mina dator har nästan sagt upp sej helt, vågar inte ha den på längre för jag är rädd att ala bilder och allt försvinner men nu har jag fått låna en extern hårdisk så jag ska flytta över till så får väl hoppas att det går vägen.


Sen har jag även inte riktigt haft någon lust, tid och ork att blogga för den delen. Varit mycket senaste tiden men börjar väl på bli bättre =)


Det kommer komma fler inlägg så ha lite tålamod =) 



Kram fårn Linda och Theo till er alla




 

Presentation


Ensamstående mamma till världens underbaraste son, Theo.
Jag skriver om våran vardag, Theos utveckling, min viktnedgång, mat/bakning m.m.

Theo Tobias Bäckman

Lilypie First Birthday tickers

Följ min blogg du åxå =)

bloglovin

Fråga mig

55 besvarade frågor

Kategorier

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar =)

RSS

Besökare

Just nu
Idag

Obeskrivlig kärlek

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

                             


Ovido - Quiz & Flashcards