MammaTillTheo

Alla inlägg under maj 2012

Av Linda Bäckman - 25 maj 2012 18:32

               

Av Linda Bäckman - 24 maj 2012 10:35

                                     

Av Linda Bäckman - 24 maj 2012 10:07

Här om dagen fick jag en ide om att Linn skulle pierca min läpp. Så fega Linda la sej ner i knä på damen och hon tröck igenom nålen och sen jävlades jag ett bra tag med att få i piercingen eftersom det var rätt så skillnad på storlek om man jämför med nålen. Men nu är den i =)


   





   



Av Linda Bäckman - 22 maj 2012 06:53

Haha tyckte verkligen synd om min lillebror igår då Linn kom på att vi skulle vaxa bröstet på han. Det verka göra jävligt ont plus att håret inte ville lossna nå bra =P


Och inte bara det, han bad mej värma pizza som han hade i frysen men jag matade Theo och sen hjälpte till att vaxa så glömde jag ju så klart bort pizzan på 7 minuter så den blev ju så klart bränd och han vägra äta =P


 

Av Linda Bäckman - 22 maj 2012 06:44

Idag är det tvättdag och kommer nog måsta boka en till för jag kommer nog inte hinna med att tvätta allt eftersom jag måstat avboka dom 2 senaste tiderna.


Hade gärna velat sova lite längre men känns bara onödigt att lägga sej och försöka somna om och upp 40 minuter senare. Tror jag bara blir tröttare av det.


Emil är och jobbar, Theo sover i min säng och Linn ligger och snarkar i soffan =P Så vetti tusan vad jag ska hitta på att göra medans jag väntar på att maskinerna ska bli klar. Ta och diska vore en bra ide.


 

Av Linda Bäckman - 22 maj 2012 06:21

spenderades både i Bollnäs, Ljusdal och Hennan. Fredagen passade jag på att övningsköra lite när mamma och pappa skulle till Bollnäs. Blev även lite shopping, köpte pizzasten, ett bord, badbassäng till lill bus och en gunga som jag tänkte höra med grannen om jag får sätta upp den i hans balkong.


På lördagen var jag, pappa/morfar och Theofolkrace i Bränta, Theos första folkrace.Sjukt kul att jag kom iväg en sväng och jag längtar redan till nästa gång.

Sen på kvällen åkte jag, Theo, Linn och Emil till Hennan. Kollade på tv och mumsade i oss massa gott, ost, kex och Ben & Jessys =D


På söndagen blev det färgning av hår för mej och mamma, halva mitt hår iallafall =P Vi delade på en flaska, jag tog det som vart över.


 

Av Linda Bäckman - 17 maj 2012 10:08

Igår var det dags för körskolan igen så min mamma tog sej en promenad med Theo medans. Det gick jätte bra på testerna, illa nog så gjorde jag det sista testet på 6 minuter, kunde frågorna utantill.

Så gick och mötte upp mamma,men när vi kom tillbaka till bilen så såg jag att Micke var där så jag pasade på att fråga om man kunde öva på andra frågor än dom han sagt att jag ska köra (dom frågor som jag haft svårt för och vägmärkesfrågor), eftesom jag kunde dom frågorna utantill och att jag oroar att glömmer bort dom gamla som jag kört förut. Men man kunde göra om faserna så det var bra, vill ju verkligen inte kugga mej, vore så skönt att lyckas klara det på en gång så det inte blir strul för alla eftersom jag behöver barnvakt och skjuts till Hudik.Så antingen får Emil byta pass eller så får pappa min ta ledigt från jobbet när jag ska dit.


Börjar gruva mej, det börjar bli nära. Men gruvar mej ändå mest för uppkörningen nu när jag har tappat det så mycket. Men har 2 körlektioner till veckan, egentligen 3 men måste avboka en förjag har ingen barnvakt då. Trodde att Emil jobbade dag och kväll varannan vecka men det var ju inte så.


Hoppas på att få köra lite i helgen åxå, känns som det behövs. Har verkligen inte råd med massa körlektioner då dom kostar 400 kr st för 35 minuter.



 



Av Linda Bäckman - 16 maj 2012 06:39

Vaknade vid 4 tiden då Theo var hungrig, sen kunde jag ju så klart inte somna om. Nu sover han igen och jag ska passa på att duscha och göra mej i ordning och sen blir det rensa lite mer kläder. Gick ju igenom lite igår och så hitta jag en hel sopsäck som jag lagt undan med kläder som jag kan ha? Mysko!


-


Gårdagen hände inte alt för mycket, var bara hemma. Men måste skryta om att jag var lite duktig, frukost, lunch och middag och ingen coca cola fast det fanns runt om i lägenheten =)




Sen kom jag på att jag lovat Linn att kika efter någon bh som är för liten för mej som hon kanske kunde ha, så jag rev fram alla kläder jag lagt ut i förrådet, 4 ikeakassar, 3 sopsäckar och en kartong. Va ltie att gå igenom fast har rensat ur 3 ikeapåsar förut =)


   



Bad och massa mys med Theo och sen kom Thimmy och kollade på film med mej, A cinderella story som gick på tvn igår =) Sjukt bra film.


   

Presentation


Ensamstående mamma till världens underbaraste son, Theo.
Jag skriver om våran vardag, Theos utveckling, min viktnedgång, mat/bakning m.m.

Theo Tobias Bäckman

Lilypie First Birthday tickers

Följ min blogg du åxå =)

bloglovin

Fråga mig

55 besvarade frågor

Kategorier

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar =)

RSS

Besökare

Just nu
Idag

Obeskrivlig kärlek

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

                             


Ovido - Quiz & Flashcards