MammaTillTheo

Alla inlägg den 4 augusti 2011

Av Linda Bäckman - 4 augusti 2011 17:51

Nu har jag och älsklingen varit till Hudiksvall en snabbis. Hämtade ut telefonen, käkade på donken, kika lite smått i någon affär. 


Trött som ett as nu och vill bara lägga mej, men varmt är det och är man gravid så svettas man konstant kan jag lova. Blir en dusch till att börja med, sen kanske lite film =)

Av Linda Bäckman - 4 augusti 2011 11:24

Nu ska jag till tvättstugan igen så fort jag orkar, 4 maskinen ska i. 

Jag och lillebror har precis fått i oss lite frukost och kollar på film.  


Tänkte börja packa ner lite kläder i kartonger och märka ut storlekar och kön så det blir lätt sen. 

Av Linda Bäckman - 4 augusti 2011 07:08

Snacka om att vara uppe med tuppen, andra maskinen ärredan i och då väntade jag även länge innan jag gick dit första gången. 

Var ju uppe mellan 4 och 5, kunde inte sova så tänkte jag skulle göra lite nytta.

Men nu börjar jag bli sjukt trött och funderar på att lägga mej igen, ska ju inte till tvättstugan för ens klockan 9. 


Om 20 minuter ska älsklingen börja jobba sen när han slutar så bär det av till Hudiksvall. Jag fick sms igår om att min telefon var klar, äntligen men det gick snabbt faktiskt! =)

Sen blir det mat på donken =) 


Ska städa i mängder idag och dona på, får se sen om det blir så att vi firar älsklingen här imorgon eller inte, vi prata ju på det lite i alla fall när vi var ute på ön deras. 

I så fall måste jag ju sätta igång och baka å så  =) Roligt roligt!


Men nu ser det i alla fall vettigt uthär i lägenheten, städade ju igår. Bara lite pizza kartonger och lite disk typ. Lillebror var så snäll och bjöd både mej och Thimmy på pizza igår när han sluta =)

Av Linda Bäckman - 4 augusti 2011 06:38

Jag vet att jag skrivit det här för några månader sen men jag skriver det igen ändå. 

Tiden närmar sej mer och mer och jag har släppt tankarna om namn totalt. 


Tjej namn tror jag att jag har, det finns flera stycken på lagar mej pojknamn är desto svårare och ett namn jag fastnat för visade det sej att en tjej på mammagruppen valt =P


Så skriv jätte gärna namn förslag, både tjejer och killar men mest killnamn =)

Av Linda Bäckman - 4 augusti 2011 06:01

Nu vart jag dålig på att blogga här igen. Men resan till Härnösand var jätte trevlig. Hoppas vi gör om det nått tag snart igen.


Vi badade i poolen, åt grillat (hyper super gött), spelade kubb (både barn och vuxna, Wilma fick junior kubb av Emil och mej).


På vägen hem så tänkte vi svänga in en snabbis i Birsta,, och snabbis blev det då. Vi hann enbart med Ikea =P Men lika bra de så man slapp slösa pengar.

Pappa fick iden att vi skulle svänga av och ta en liten semestertripp som lät bra. Han hade hört talas om Thailändska paviljongen. Lät ju lite roligt att se när man ändå inte va så långt ifrån, hade husvagnen bakom bilen, pcakad vska och alla 3 semester. 

Så vi åkte mot Jämtland och ställde oss på en camping och sen på morgonen åkte vi för att kolla in det där. Men vi alla blev väldigt besviken, inte alls som någon av oss förseställt oss. Kan säga så här, det var absolut inget alls att se för 5 öre, kändes bara löjligt att gå där. Va ju inte ens något att se mer än en staty typ.


Så vi tänkte, vi åker vidare och kollar på döda fallet för det var inte alls långt ifrån där vi var, några kilometer bara. Där väntade vi oss att det skulle vara fint, mycke vatten. Men det var bara vad vi väntade oss =P Bara massa sten och tört som fan! Lika missnökd där haha så vi åkte hem mot Hälsingland, stannade till i Bräcke och käkade lunch, god pasta sås till tyvär kall färskpasta.


När vi kom hem till Hennan så packa jag ur bilen, plockade lite jordgubbar och sen hämta Thimmy mej.


Fick dock inte med all packning, skötbordet fick stå kvar. Bra nog lämpligt måste jag säga. Hade bestämt mej för vilket skötbord jag skulle köpa, och hade ttänkt köpa det på hemvägen från Härnösand. Så frågar Carro om jag har köptt allt till bebisen. I princip allt utom skötbord säger jag. Hon bad mej prata med Malin eftersom hon hade ett som dom använt 1 eller 2 gånger. Carro frågade henne och jag sa att jag köper det om jag får, men hon var så snäll och till och med gav bort det. Och dessutom vart det vit målat precis så som jag ville ha det, så som jag planerat att göra.

Fick även köpa deras bilbarnstol åxå, så nu blir det lättsamt när man ska åka iväg sen,sån där som man bara klickar i. Hade ju en annnan åxå men det går väl att ha den i någon annan bil eller om man säljer den.


Igår var det mamma grupp igen, känns som evigheter sen sist och Evelina har till och med hunne fött sin lilla son Neo =)

Så jag får väl fundera ut något nytt namn nu, hade ju tankar på att ge mitt barn det namnet om det blev en pojke =P


Näe nu ska jag ut och kolla efter Missi som egentligen inte får vara ute men jag läre ju släppa ut henne eftersom hon vägrar gå på låda.

När vi var i Härnösand så ringde Timmy och fråga om jag visste om att hon hade ett öppet sår på magen? Det enda jag sett/känt var massa sårskorpor tidigare i veckan och man fick inte riktigt hålla i henne eller klappa henne på magen för då fräste hon. 

Trodde det inte var så illa eftesom man inte märkt något annat tidigare, trodde mer det var ett skrapsår, att sårskoporna försfunnit eller något. Men så var det inte. Hon hade ju för fan ett snitt på ca 2 centimeter som fläktes ut ca 1 centimeter brett. Såg lite vidrigt ut och man blev ju lite orolig. Ringde mamma och pappa och rådfråga dom hur jag skulle göra. Dom sa att dom läer sej bra själv men jag bestämde mej för att i alla fall ringa till vetrinären och höra om dom tyckte att jag skulle åka dit eller inte. 

Så jag beskrev hur det såg ut och allt men hon sa att klarar jag av det själv så behövde jag inte åka dit. Köpte sånt där koksalts jocks, sånt att badda med och en tratt att ha på huve. 

Gick hur bra som helst att klippa och raka bort runt såret, hon la sej till rätta och till och med somna när jag höll på. Sen bara det bara att tvätta, jag behöver inte ens hålla i henne, bara lägga henne på sängen/bordet/soffan. Sen det där tratten va väl inte allt för kul på en gång, tog av sej den 3 gånger tror jag men nu bryr hon sej inte ens om den. Men man märker att det blir besvärligt, hon går in i saker, det tar stop och hon kommer inte åt saker lika bra. Men det är helt otroligt hur duktig hon är.

Om man jämför nu sen i måndags kväll då jag såg det så har det blive mycke finare nu, såret är ungefär halverat och ser finare och finare ut. 


Ofta ser det nog värre ut än vad det är, lika som för mej med knä när jag gjorde illa de. Vi trodde det var benet vi såg men det var bara senor. Läkarn frågade om jag haft yxa men jag hade bara ramlatt på en vass sten och fick ett jack av de =P

Men inget ont som inte har något gott med sej, jag fick ju försäkringspengar för det och jag är väl inte den direkt som bryr mej om ärr =) 

Presentation


Ensamstående mamma till världens underbaraste son, Theo.
Jag skriver om våran vardag, Theos utveckling, min viktnedgång, mat/bakning m.m.

Theo Tobias Bäckman

Lilypie First Birthday tickers

Följ min blogg du åxå =)

bloglovin

Fråga mig

55 besvarade frågor

Kategorier

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar =)

RSS

Besökare

Just nu
Idag

Obeskrivlig kärlek

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

                             


Ovido - Quiz & Flashcards