MammaTillTheo

Alla inlägg under maj 2011

Av Linda Bäckman - 10 maj 2011 16:44

Nu är jag i vecka 18 och tiden springer verkligen fram, tycker att jag nyss fick reda på att jag är med barn =)

På torsdag börjar jag på en mammagrupp, ska bli riktigt kul, träffa några fler tjejer i min ålder som också ska ha barn runt i kring mej. Längtar som bara den =) Sen efter ett tag ska papporna också få börja vara med, och min sötnos ska också vara med, känns så bra.

Ultraljudet vart uppskjutet en dag också, dom ringde igår, hade mycket att göra den dagen så visst, jag är ju ändå ledig och så får jag tillbaka mitt pass som chefen blev tvungen att ta åt mej eftersom han strulat till det trots att jag sagt åt han flera gånger att jag msta vara ledig.

Av Linda Bäckman - 10 maj 2011 16:42

Förlåt att ni fick vänta så på svar på kommentarerna, haft så mycke att göra senaste tiden. Jobbat mycket, varit och hälsat på min familj några gånger, och det har varit mycket annat att göra än att hänga framför datan. vi börjar ju få ett underbart väder så man vill försöka passa på att vara ute lite =)


Men jag lovar att jag ska försöka bättra mej =)

Av Linda Bäckman - 7 maj 2011 20:26

Hela dagen har man varit borta, först bilköp för mamma och pappa sen Valbo och handla med mamma. Och nu är man skönt nog hemma, trött som bara den idag.

Nu väntar jag på att sötnos ska komma, det löste sej iallafall, inte för att det varnågot speciellt men ändå. 

Tänkte mysa ner oss i soffan till någon film och lite chips och dipp.

Av Linda Bäckman - 7 maj 2011 11:07

Vad är det för en dag? Inte är det min dag iallafall, det är då ett som är säkert!

Typ slut med killen, fast det var i och för  sej jag som lämna han igår. Sov 2 timmar i natt och har en sån sjukt sprängande huvudvärk så jag vet verkligen itne vart jag ska ta vägen. Känns som jag skulle ha druckit igår och inte lite heller. 


Nu sitter jag och väntar på mina föräldrar, vi ska åka och kolla på en bil till dom. Tänkte jag skulle följa med, har ju ändå inget bättre för mej. Bara sitta hemma och tråka.

Av Linda Bäckman - 6 maj 2011 10:35

Gud vilket tråkigt väder det är idag, man vill nästan helst krypa tillbaka till sängen igen och slå igång en film. Men funderar på att baka bröd till frukost tills sötnosen kommer tillbaka. Sen hoppas jag stort på att tvättstugan är ledig idag, skulle verkligen behöva tvätta och den där hyllan som jag tjatat om i en vecka ska skruvas upp idag. 


Jag måste säga att jag är sjukt lycklig, trots att vissa saker kan störa mej. Men du finns här så troligt bra för mej och hur jag än är så stannar du ändå. 

Av Linda Bäckman - 5 maj 2011 15:31

Varför ska dom komma tillbaka, tankarna? Jag har varit fri dom länge nu, och plötsligt kommer dom. Nu när jag ska få ett underbart barn och allt, varför ska dom komma då? Jag borde väl vara lyckligast i välden och vilja leva och njuta.


Musiken är hög, tårarna rinner, jag vill bara skrika allt vad jag kan men gör det inte. Vill klippa av mej håret, släna var enda glas jag ha i väggen. Men jag gör ingen ting, släpper några tårar och sväljer tankarna och låtsas som ingenting, nu får det sluta, jag vill inte tänka så här, jag vill itne behöva må så här. Varit så några månader nu, till och från, mer eller mindre men nu blir det bara stakare.

Av Linda Bäckman - 5 maj 2011 14:27

Typiskt! Läste lite på internet om den där tabletten, man kan ju ta den men det kan lätt bli missbildningar hos barnet och det är ju inget man vill riskera. Iställer får man väl försöka lära sej att styra humöret och lära sej att inse saker och ting ändå. Egentligen vore det bästa att fixa allt på ett sånt vis men när man vet hur lätt och bra det funkar med en liten tablett varje morgon och vilka underverk dom verkligen kan göra.


Nu blir jag strax hämtad av sötnos så ska vi va lite social med hans mamma och morbrors fru=) Sen blir det jobb för min del.

Av Linda Bäckman - 5 maj 2011 13:32

Nu får jag försöka ge mej annars går jag till läkarn och frågar om jag kan få lamotrigin (stava). Mitt humör blir värre och värre och oftare och oftare, känner mej för jävlig mot sötnos, tur han förstår och inte försöker ta åt sej allt för mycket men märks på han att det blir jobbigt för han. 

Det jävliga är att jag itne rår för det själv, det bara liksom blir och jag känner saker på ett helt annat sätt helt plötsligt. 


För er som inte vet vad jag menade med lamotrigin (stava) är en slaks tablett för epelepsi, jag har inte det men det är nå stämmnings stabiliserande tabletter. Dom funkar jätte bra, jag har bett att få sånna förut 2 gånger för mitt humör och dom hjälper verkligen. Man blir inte alls så lätt irriterad, man reagerar inte på vissa saker längre som man brukar, dom mildar och gör att humöret är bättre =)


Men det är ju inte säkert att jag skulle kunna få ta dom nu när jag är gravid heller men det går ju att höra i allafall. Får jag ta dom så vore det bra och både jag och sötnos skulle må bättre om mitt humör höll sej bättre.

Presentation


Ensamstående mamma till världens underbaraste son, Theo.
Jag skriver om våran vardag, Theos utveckling, min viktnedgång, mat/bakning m.m.

Theo Tobias Bäckman

Lilypie First Birthday tickers

Följ min blogg du åxå =)

bloglovin

Fråga mig

55 besvarade frågor

Kategorier

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar =)

RSS

Besökare

Just nu
Idag

Obeskrivlig kärlek

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

                             


Ovido - Quiz & Flashcards