MammaTillTheo

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Linda Bäckman - 10 april 2011 18:47

Jag kan inte ha det mycke bättre, väntar barn och det känns underbart trots att jag inte riktigt kunnat förstå det helt. Fick första kläderna igår av en vän, hur söta som helst.

Sen har jag träffat en sjukt underbar kille. Kan inte direkt säga att han riktigt är min stil, men det är det sista som gör något, han är underbar. Har aldrig träffat någon så speciell människa någon gång i hela mitt liv.

Personen accepterar mej precis som jag är, mer än någon annan gjort, förutom min bror. Han finns där, stöttar en, är hur snäll och go som helst, det är inte bara lek, det är fint.

Igår tog jag upp ämnet som jag undvikit att prata om som nött i mitt huvud hela veckan. Han vet ju sen längeatt jag är gravid och allt med de. Men sen det vart vi har vi inte pratat om det så längre, jag har inte riktigt vågat, osäker på hur han reagerar. Kan säga att jag oroa mej i onödan. Frågade om det inte kändes konstigt/fel eller någonting att jag redan är gravid och vi blivit tillsammans. Verkligen inte, bara jag är lycklig och är glad för mitt val så var det huvudsaken då spelade det ingen roll. Han har erbjudit sej att följa med på saker som har med allt det där att göra om jag ville, det skulle jag aldrig vågat be an om själv, men det känns så underbart. Han ska följa med på mitt ultraljud om en månad, han bryr sej verkligen och finns där.

Finns mängder mer att berätta om honom men det skulle ta evigheter, han är mer än underbar<3


Av Linda Bäckman - 10 april 2011 18:40

Jag är både förbannad och överlycklig, vet inte vad jag ska göra. Humöret går neråt men samtidigt är jag överlycklig över att livet ör som det är just nu.

Men några saker har verkligen gjort mej irriterad. Börjar med att jag får veta att det är min egna syster som börjat spriit ut ryktet om mej och att jag är gravid, hur jag blev och allt. Folk har hackat på mej som bara den för dom vet ju inte ens allt, hur allt ligger till, dom har hört rykten som spridits och ja jag vet inte allt men de jag vet är att det startade från min egna syster.

Det andra som gör mej irriterad är att en viss person vägrar släppa taget och inse och gå vidare här i livet oh låta andra få leva sitt liv och må bra. Man behöver inte nöt ringa familj, vänner, flickvän m.m för att lyckas få tag på någon som itne vill veta av en. Vägrar acceptera trots att det förklaras hur det ligger till och allt.



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Ensamstående mamma till världens underbaraste son, Theo.
Jag skriver om våran vardag, Theos utveckling, min viktnedgång, mat/bakning m.m.

Theo Tobias Bäckman

Lilypie First Birthday tickers

Följ min blogg du åxå =)

bloglovin

Fråga mig

55 besvarade frågor

Kategorier

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<<
April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar =)

RSS

Besökare

Just nu
Idag

Obeskrivlig kärlek

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

                             


Ovido - Quiz & Flashcards